Ons Team

De Gitaarzolder heeft een team van 5 enthousiaste juffen: Loes, Karin, Judith, Denise en Joëlle. Hieronder leest u wie wij zijn. 

Karin van Ee - Eigenaar

 

 Mijn naam is Karin van Ee

Mijn liefde voor de gitaar is al een tijd geleden ontstaan. Toen ik ongeveer 10 jaar was kreeg mijn moeder een gitaar voor haar verjaardag. Ze probeerde hier iedere dag op te oefenen, wat niet altijd lukte omdat ze het erg druk had. Steeds vaker glipte ik stiekem haar slaapkamer in om even op de gitaar te spelen. Dit hadden mijn ouders natuurlijk snel door en na een tijdje vroegen ze of ik het leuk zou vinden om op gitaarles te gaan. 

Van het een kwam het ander en zo stond ik in september 1999 bij Arend van der Salm op de stoep. Later kreeg ik les van Laurens Zitman. Ik vond het gitaarspelen zo leuk, dat ik ook mee ging doen aan wedstrijden van de EGTA ( European Guitar Teachers Association), voorspeelavonden op school en op de gitaarschool. 

Toen een vriendje van mijn broertje een gitaar voor zijn verjaardag kreeg, vroegen zijn ouders mij om hem les te geven. Dit vond ik erg leuk. Vanaf toen is het gaan rollen. Ik heb ruim 3 jaar les gegeven op Gitaarschool Vlaardingen en heb een cursus slaggitaar gegeven aan studenten op de pabo, waar ik heb gestudeerd. In 2013 had ik zoveel leerlingen dat ik de stap heb gezet om daadwerkelijk een gitaarschool te beginnen. Ik ben erg blij dat ik dit gedaan heb. Het is enorm gaaf om zoveel mensen het plezier in gitaarspelen door te geven. 
Nu groeit De Gitaarzolder steeds verder uit. Ik geef les op vele scholen, groeps-en privélessen. 

Naast de reguliere lessen geef ik ook les aan kinderen met leerproblemen, kinderen die sociaal niet lekker in de groep liggen of fysiek niet alles kunnen. In mijn lessen wil ik de kinderen leren om zelfvertrouwen te hebben, laten merken dat ze ondanks hun problemen heel veel kunnen en ze in de korte tijd dat ik ze zie even echt kind laten zijn.

Ik vind het enorm gaaf om te zien hoe een kind wat verdrietig of boos binnenkomt met een glimlach weer naar buiten gaat. Even alle zorgen vergeten en laten zien dat kinderen, hoe klein ook, best wat kunnen bereiken. 

Judith Sluimer

Ik ben Judith Sluimer en ik ben 15 jaar.
Ongeveer 4 jaar geleden rond mijn verjaardag ben ik op proefles gegaan bij Karin. Mijn zus had dit bedacht voor mijn verjaardag omdat ik altijd luchtgitaar speelde in de huiskamer. Ik vond de proeflessen zo leuk dat ik op les ben gegaan!
Ik vind vooral Spaanse stukken leuk om te spelen.

Het leukste aan lesgeven vind ik het aanleren van nieuwe noten. De kinderen die ik les geef hoor je vaak zeggen: 'Zoooooo die is moeilijk!' Maar uiteindelijk komen ze erachter dat de noot helemaal niet zo moeilijk is! 

Denise van Vliet

Hoi!

Mijn naam is Denise van Vliet en ik ben 19 jaar. 

Toen ik 7 jaar oud was kreeg ik van mijn oom een super gave elektrische gitaar waar hij zelf niets mee deed, ik kon nog helemaal niks spelen maar ik vond het prachtig om te doen alsof ik een rockster was. Mijn ouders merkten al snel dat ik het erg leuk vond om met een gitaar in mijn handen te staan en besloten om mij op mijn 8e op les te doen. (Uiteraard met een akoestisch kindergitaartje.)

Tot aan mijn 16e heb ik met veel plezier op les gezeten, ik heb akoestische gitaar leren spelen en later ook elektrisch.  

Nu, een paar gitaarjaren verder, mag ik met veel plezier en enthousiasme mijn kennis van het gitaarspelen overbrengen aan een aantal leerlingen van de gitaarzolder en heb ik zelfs een beetje ukelele leren spelen! 

Een van de mooiste dingen van het lesgeven, vind ik wanneer een leerling vol trots het liedje kan spelen waarvan hij/zij eerst dacht dat het niet zou lukken. Elke les is weer een leuke uitdaging.